The Cellar is :
- 60 wine farmer
- 8 produce some biological wine
- 210 hectares Côtes du Rhône
- 230 hectares Vin de Pays
- 10 000 hectoliters produit Côtes du Rhône
- 10 000 hectoliters produit Vin de pays
- 30 000 bottle/year
DATE :
- 1924 : Création of the coopérative
- 1925 : Firts harvest
- 1972 : Passage in AOC Côtes du Rhône (official category of quality wine produced in a defined
style with a guarantee of origin)
- 1991 : Opening of the selling place in the cellar : 3 bottles
- 1996 : Passage AOC Côtes du Rhône Village
- 2000 : New stockage area, storage for oak cask (barrels)
- 2000 : Passage biological wine (cuvée Oxsalys)
- 2009 : Label Accueil Sud de France
- 2009 : Label 1 Inter-Rhône
- 2014 : First "Fête du Rosé"
- 2014 : Label Vignobles et Découvertes
- 2016 : Anniversery bottle "Secret d'Histoire 90 ans / 2015"
- 2017 : New shop "Vignerons d'Ici" Goudargues
- 2015 : Label 3 Inter-Rhône
- 2016 : Label Accueil Sud de France